Home Diensten Portfolio Shop Contact
Beste bloemenliefhebber,

Leuk dat ik je hier alvast via een hartelijke eerste bloemengroet mag verwelkomen op mijn eigen website van OdetZo bloemen en planten. Alvorens je van alles te weten kan komen over mijn producten en diensten is een introductie van mij, Odette Mars, op zijn plaats denk ik. Veel leesplezier en wellicht heb ik na het lezen nog meer de aandacht mogen wekken?

"Op 1 juli van 2010 ging voor mij een lang gekoesterde wens in vervulling. Nadat ik 20 jaar werkzaam was voor diverse werkgevers binnen de bloemensector opende ik op die bewuste dag de deuren van mijn eigen bedrijfje OdetZo bloemen en planten. Ik weet nog goed hoe spannend ik die beginfase vond, al speelde de wens om zelfstandig verder te gaan wel al langere tijd door mijn hoofd. Door de ruime ervaring die ik daarvoor mocht opdoen, wist ik heel goed hoe ik met mijn eigen OdetZo bloemen en planten het verschil kon maken in deze levendige en kleurrijke branche."

"Ik wilde mij vooral richten op de zakelijke markt en niet op de toch wat meer vluchtige particulieren contacten middels een bloemenwinkel. In de jaren daarvoor had ik gemerkt dat mijn persoonlijke aandacht voor klanten vaak de doorslag bracht en op die natuurlijke, menselijke eigenschap wilde ik verder gaan. Meer kunnen en vooral willen inspelen op de vaak speciale situatie, lees wensen van mensen. Daarvoor hoefde ik dus alleen maar dichtbij mezelf te blijven. Bloemen en planten bepalen voor een heel groot gedeelte de sfeer in een (kantoor)ruimte of aan de balie in een receptie of lounge. En die sfeer moet vooral passend zijn bij de mensen die er werken."

"Ik zie mijzelf vanaf de start nog lopen met visitekaartjes en gerbera’s langs alle bedrijven hier in Lelystad en dat was het begin van wat nu rustig een succesvolle aanpak genoemd mag worden. Het is mij op geheel eigen wijze gelukt om met OdetZo bloemen en planten het verschil te kunnen maken. Ik mag daar ruim tien jaar later, denk ik, best een beetje trots op zijn."